tirsdag den 17. juni 2014

Møbler til børnehjem, hjerteoperation og sko-tjek!

I dag var en længe ventet dag på White Angel børnehjem, for de har i længere tid mangler møbler til stuerne, og nu havde vi endelig fået en donation, som vi kunne bruge til at købe møbler til dem. Alle 3 huse fik et reolsystem til stuen og det hus der manglede sofa-sæt fik også sofaer. Så det var bare super skønt! Tak for de indsamlede midler fra Spanien!

Så er der kommet møbler til White Angel børnehjem

Sofasættet kommer på plads

Det bliver en lidt mere hjemlig stue med møbler!

Nogle af skolens yngste elever fra babyclass og topclass


Frokostpause

Møblerne kommer på plads de de forskellig huse

En meget taknemmelig mor

En af vores fadderbørn har været rigtig syg. Hun havde brug for en hjerteoperation, som desværre ikke kunne forestages i Uganda, så hun var nød til at rejse til Syd Sudan for at få hjertet opereret. Hun er nu kommet hjem efter en veloverstået operation og er i stor bedring allerede. Moderen var nød til at låne penge til at betale for udgifterne i forbindelse med operationen, så hun har været nød til at låne penge. Hun kom derfor til vores kontor i dag for at spørge, om der er mulighed for, at nogle kan hjælpe hende med at tilbagebetale lånet. Hendes forespørgsel er hermed givet videre, - så hvis nogle af jer der læser dette har på hjerte at hjælpe hende, så skriv en email til ruth@childcaredenmark.dk. Ialt har hun lånt er beløb svarende til ca 3000 kr, men alle småbeløb fra 50 kr og opefter kan være med til at hjælpe hende. 

Kezia har fulgt den hjertesyge pige, Maria, tæt i sygdomsforløbet, så hun er meget glad for, at hun er i bedring. Moderen ses i baggrunden

Maria viser såret efter operationen, som gik godt og har reddet hendes liv.

Emeli og Kathrine tog til Sango Bay, hvor de skulle se hvordan det gik med sko uddelingen. Mange af folkene har taget deres sko i brug, så det var meget positivt at opleve. Nogle enkelte børn mangler stadig at få sko, da der var en fejlkalkulering i antal, så der var for mange voksen sko og for få børnesko. Så det vil Emeli og Kathrine sørge for at få styr på. 

Kathrine sammen med en flok glade børn - nu med sko! 

Kathrine møder en familie, som alle har sko på! Skønt :-)

Et lille hverdagsglimt fra Sango Bay lejren

Tak for sko til alle der har været med til at støtte op om denne indsamling

Emeli sammen med en flok børn - de fleste med sko på! Nogle er så vant til at gå barfodet, at de ikke tænker på at tage skoene på, selvom de nu har dem.

/rjIngen kommentarer:

Tilføj en kommentar