fredag den 19. december 2014

Julefest for UCCs medarbejdere

Den sidste arbejdsdag inden jul har Uganda Child Care tradition for, at holde en fest for vores medarbejdere, som jo er dem der er drivkraften i det arbejde der udføres.

Vores medarbejdere er en broget forsamling, men det gælder faktisk for dem alle, at de i løbet af deres eget liv har oplevet svigt, dødsfald, ensomhed, fattigdom. Eksempler: en ung mand har mistet begge sine forældre inden han blev 20 år og blev efterladt med ansvaret for resten af søskendeflokken. En af vores kvindelige medarbejdere er enke, efterladt med 4 børn og har desuden mistet en af hendes børn. En ung kvinde har gennem hele sin opvækst forgæves kæmpet for at få sin strenge fars accept. For mange af disse unge medarbejdere er vi ikke bare arbejdsgivere, men mange betragter os som deres forældre. De fleste opmuntringer til vores kære medarbejdere er naturligvis en samtale her og der - men en særlig opmuntring og taknemmelighed for alle medarbejdernes indsats i forbindelse med julen er også vigtig.

We are all a little broken. But last time I checked, broken crayons still color the same...


Edison, Achou og Jeppe tager for sig af retterne

Resty og Mia

Mary og Aapo

Reglerne til pakkelegen forklares

Børnene havde deres egen lille pakkeleg

Smukke Jane med julegaverne til medarbejderen i baggrunden

Aggie og Joan

Pakkelegen er igang - billederne afslører ikke rigtig hvor sjovt det var, men som vores finske læge udtrykte det: "Aldrig har jeg set voksne mennesker more sig SÅ meget og helt uden alkohol." Ja, det var bare ægte glæde og begejstring

Gavin

Tid til at åbne pakkerne...

... Jeppe var den heldige vinder af et rensdyrgevir

Vores nye kok, Bruno, og Aggie

Babra og Ivan

Achou - med tilnavnet banda-fyren!! 


/rj