tirsdag den 6. maj 2014

Besøge babyhjemsbørnene hos mødrene

Rikke, Brenda, Melissa og Ruth tog rundt for at besøge babyhjemsbørnene som er på ferie rundt omkring hos mødrene. Det var super hyggeligt at komme rundt og se hvordan de forskellige mødre bor og få et større indblik i deres hverdag. Børnene fra vores babyhjem så alle ud til at hygge sig rigtig godt med at være på ferie hos mødrene.

Kezia havde inviteret Henrey på ferie hos hende. Jeremiah er hentet hos Aggie og Gideon er på ferie hos Gavin

Rikke sammen med Nicholas og William, som rå-hyggede sig hos Mama-Winnie

Rikke og Sharon sammen med Hope, som er et af de børn Rikke har sat meget fokus på. Sharon har virkelig grebet mange af de gode værktøjer til at tage sig særligt af Hope

Winnie og JB hos Mama-Rose

Rikke afleverede certifikater til mødrene fra babyhjemmet, som har fulgt det undervisningsforløb, som Rikke har lavet til mødrene om “interaktion og kommunikation med børn med særlige behov” med underemner som alternative kommunikationsformer, nærkontakt og sansestimulering. Mødrene har virkelig nydt at suge til sig af Rikkes viden og de var alle pavestolte over at modtage et certifikat. 


Agnes, Rikke og Yasin med det fine certifikat for deltagelse i Rikkes kursus


Rikke overrækker certifikatet til Mama-Winnie

Melissa fra Douglas College, Canada starter i praktik på babyhjemmet i dag, så hun var naturligvis også med rundt for at hilse på alle børnene. Rikkes ophold i Uganda er ved at lakke mod enden, så det er også godt, at hun kan give babyhjems-stafetten videre til en anden, som vil være 100% dedikeret til den opgave de kommende 5 uger. Når Melissas praktik tid er afsluttet kommer der en anden praktikant fra Douglas College. 


Melissa og Rikke med favnen fuld af børn foran Mama-Beatrice's hjem

/rj