lørdag den 25. oktober 2014

Kan man holde dimission for børn på 5 - 6 år?

Skolesystemet i Uganda består af nursery-school (2 - 3 år), primary school (7 år) og secondary school som igen består af 2 moduler, nemlig O-level (4 år) og A-level (2 år). Når man afslutter en af disse trin i skolesystemet er der dimissionsfest for afgangseleverne, så derfor kan man faktisk godt have dimission for de små elever på ca 5 - 6 år, som afslutter nursery school med Top-class.

Dimissionsfest på Victorious skole 2014

Skolekoret sang - og de gav den bare hele armen! 

I dag var der dimissionsfest på Victorious school, hvor vores største børn fra babyhjemmet går i skole, så Brenda og Ruth var sammen med et par af babyhjemmets personale til fest på skolen. Det er altid et hurlumhej med tid på sådan en dag, så det var meningen festen skulle starte kl 9 om formiddagen, men det startede først ca kl 11... og det sluttede først omkring kl 18. Så det var en lang dag for de små poder. Men de klarede det - og vi klappede selvfølgelig stolte af dem!

Børnene fra top-class underholdte med en sød sang, hvor børnene bl.a skulle fløjte

"My name is Nicholas Semaganda. And I can spell book. Letter B, letter O, letter O, letter K: Book"

Top class på scenen

Vores 4 børn i det fine dress med deres certifikater: Eddison, Henrey, Gideon og Nicholas 

"Our God is able" - sikke et vidnesbyrd for denne skønne dreng, som kun har været i vores varetægt i ca et halvt år, men han har allerede afsluttet nursery school, selvom hans liv indtil han kom på babyhjemmet kun bestod af arbejde fra han stod op til han gik i seng. Hans far gav ham ikke lov til at gå i skole. Og nu er han bare sådan en solstråle med et smil på læben dagen lang. 

Brenda sammen med Gideon, som var et af de første børn vi fik på babyhjemmet for godt 5 år siden

Her er tiden spolet frem til senere på eftermiddagen, hvor alle børnene blev råbt op og fik udleveret deres certifikater. Eddison og Gideon var blandt de første der fik deres certifikater

Hele top class med deres certifikater 

I dagens anledning var der en stor kage 

Ruth kom med velfortjente gaver til drengene

/rj