tirsdag den 21. oktober 2014

Udflugtsdag for God´s Grace-elever til Entebbe og Kampala

I fredags var store udflugtsdag for en større gruppe elever samt et antal lærere fra God’s Grace Skole i fiskerlandsbyen, Namirembe. Turen, som var en endagsudflugt til Entebbe og Kampala, var arrangeret af Uganda Child Care og lagt ud som et tilbud til skolebørnenes faddere for deres børn at deltage på.

Dagen startede tidligt med afgang i bus fra Namirembe allerede kl. 05.30. Både manager Moses og socialarbejder, Brenda skulle også deltage på turen og stod på bussen fra Masaka 06.30. Derpå gik turen af sted mod Entebbe, hvor eleverne skulle se de store fly lette og lande fra Uganda’s største lufthavn. Det var en stor oplevelse for børnene.

Derefter gik turen til Entebbe Wild Life Center, som er en zoologisk have, hvor det er muligt at opleve mange af Afrika’s vilde dyr på tæt hold. Børn og voksne nød også deres medbragte frokost i haven, og børnene fik tilmed mulighed for at nyde is og juice på turen.

På tilbagevejen kørte bussen igennem Kampala by, hvor børnene fik mulighed for at se nogle af de større og vigtige bygninger i hovedstaden, som fx parlamentet, hospitalet Molako osv.

Både børn og voksne nød dagens program i fulde drag. Mange tak til de trofaste faddere, som gjorde det muligt for deres fadderbørn at deltage på udflugtsdagen!


 Gruppebillede foran Entebbe Lufthavn.

Fadderbarn foran indgangen til Wild Life Center.

Frokost til alle.

Skoleleder Ivan og børn nyder frokost.

Frokost i zoologisk have.


God´s Grace-elever nyder pausen i græsset.

Spændende dyr at kigge på i zoologisk have.

Ved skildpaddehuset.

Is-pause...Hjemtur gennem Kampala by.

/JS