tirsdag den 25. marts 2014

Møder og murer

Ruth har idag snakket med mødrene på Babyhjemmet sammen med Kezia og Brenda. Først startede de med et fællesmøde, men det var først ved de individuelle samtaler at mødrene åbnede op og der blev talt i dybten. Alle mødrene har fået stor ros for deres indsats på babyhjemmet med det fantastiske arbejde de udfører hver dag.

Rikke holdt også møde med mødrene idag. Det blev dog ikke ligeså organiseret og dybtegående som det plejer, da mødrene kom og gik lidt da de på skift skulle snakke med Ruth, Kezia og Brenda.

Der har også været en murer og reparerer huller i væggene på Babyhjemmet, så vi kan nu snart fortsætte vores projekt og male de øvrige værelser.

Yasin var den første der stod op for middagsluren og vi udnyttede den ro der var til at lege lidt. Yasin har tidligere været meget taktilsky i ansigtet, men i dag lod han mig kilde ham og "dutte" på hans mund når han lavede trutmund. En rigtig opmærksom, glad og smilende dreng at være sammen med. På et tidspunkt bevægede jeg mit ansigt helt tæt på ham, hvorefter han lænede sit ansigt og dermed også hans trutmund ind mod min kind.Han gjorde bevægelsen igen og igen og  jeg spurgte ham: "Yasin, are you kissing me?" Mamma Joanna som sad lige bagved os grinede højt af vores lille samspil og var ligeså meget oppe at køre 
over Yasins interaktion og leg som jeg selv var.  


De nøgleord som mødrene og jeg har udarbejdet i fællesskab er blevet hængt op så i stuen, så vi kan blive mindet om dem og huske at bruge dem i vores arbejde. 


Mureren pudser væggene op igen.

Yasin som er begyndt at kravle på hænder og knæ.