onsdag den 26. september 2018

Uddeling af skolematrialer

Tirsdag d. 25 September tog vores socialarbejdere Joan og Muliira ud paa tre forskellige skoler og delte skolematrialer ud.

De besogte henholdsvis vores egen skole "God Grace" og to andre skoler, som vi har et samarbejde med kaldet "Green Acres" og "Aunt Kibuuka".

Naar vi deler skolematrialer ud til born I primary school bestaar pakken grudlaeggende af: toiletpapir, blyanter, kuglepinde, notesboger, saebe til tojvask, tandborste og tandpasta.


Bornene fra God Grace school og deres Pastor/hovedlaerer med deres nye skole marialer. :-D

 Bornene paa God Grace, sidder klar til undervisning. :'-)

Bornene paa Aunt Kibuuka er blevet glade for deres skolematrialer! :-) 

Bornene paa Green Acres med deres skolematrialer! ;-)
Bornene var glade og nu kan de komme godt igang med dette semester!

Skrevet af volunteer Kia Nielsen.

Personale udflugt til Watoto

Mandag d. 24 September var personalet fra UCC inviterret paa besog hos Watoto.

Watoto er swahilisk ord, som betyder "børn". Watoto er en kirkebaseret organisation, der hjaelper forældreløse born i Uganda. Gennem Watoto modtager disse børn budskabet om Jesus Kristus og hans frelse, en fremragende uddannelse og en familie. Hidtil har Watoto over 3000 børn i pleje, og dette nummer fortsætter med at vokse hvert år. De er hermed ogsaa en af de storste hjaelpe organisationer, man finder her I Uganda. UCC's personale var meget imponeret over det store bornehjem vi ankomt til og fik en guidet rundvisning. Vi var general alle sammen meget imponeret over deres maade at arbejde paa, men ogsaa deres faciliteter. Vi fik massere af ide'er, som skal proves af her I UCC og havde en god dag sammen med de ansatte og bornene paa bornehjemmet.
Her ses Watotos bornehjem udefra.
UCC's medarbejder Walter med et barn fra Watoto's babyhjem.
Nogle af modrene fra UCC's babyhjem, lytter til hvordan man vaelger at fordele arbejdet mellem modrene paa Watoto's babyhjem.
Vi fik ogsaa en rundvisning paa deres gedefarm, som er den primaere maelk bornene paa babyhjemmet faar.
Gederne bliver fodret, for de skal malkes.
Skrevet af volunteer Kia Nielsen.