mandag den 30. april 2018

Skoleferietid

I Uganda er skoleelever og lærere netop gået på ferie, efter at 1. skolesemester nu er afsluttet, og børnene har gennemført eksamenspapirer henover de seneste ugers tid. Skolerne holder nu lukket frem til slutningen af maj måned, hvorefter der tages hul på skoleårets 2. semester.

Mama Helen, som er ansat på UCC's babyhjem, er på barsel i denne tid. I dag kom hun forbi kontoret for at vise sin skønne babypige.

Blikkenslager Steven mødtes med Carsten på Café Frikadellen for at vise fliseprøver frem til de nye anneks-lejligheder...

Arbejdet på de to lejligheder skrider hastigt fremad.

I løbet af formiddagen kørte Carsten sammen med Moses, Wilberforce og pastor John mod Kampala og senere mod Entebbe Lufthavn. Sent i aften ankommer et team af unge mennesker og deres lærere fra Euroclass fra Danmark. (frokostbillede fra restauranten, Spur, i Kampala)

Bogholder, Babra, havde mange opgaver på sit skrivebord i dag.

UCC's sekretær, Harriet, er gået i gang med det store scanningsarbejde af skolerapporter for årets 1. semester. Faddere vil over de næste ugers tid kunne finde deres fadderbørn's rapporter i deres personlige Google foldere.

Skolerapport fra et fadderbarn på klassetrin, P5, Aunt Elvi School.


I Café Frikadellen var der i dag levering af nyslagtede kyllinger. 

Café Frikadellen's søde og dygtige servitrice, Rebecca, serverede i dag lækre burgere og pommes frites.

/JS