onsdag den 1. november 2017

NU KØRES DE FØRSTE JULESÆKKE UD.....

I dag blev de første julesække samt andre julepakker bragt ud til fadderbørn på følgende skoler: Emmanuel Community School, John King School, White Angel School samt Cornerstone School.

En lille pige fra Emmanuel Community School har modtaget en skøn julepakke fra sin fadder; 1 stk. julesæk - 2 pk. tuscher - 1 stk. malebog samt 2kg oksekød. Wow!

En frisk gut fra John King School var også heldig at modtage en dejlig julepakke fra sin fadder i dag.

Dejlige elever ved John King School.

Socialarbejder Betty og Joan kørte i dag ud for at tilse et større igangværende projekt, som finder sted ved et fadderbarn's hjem nær Victorious School. Pigens fadder, som over en årrække trofast har støttet pigen med betaling af skolegang og gaver, har inden for den sidste måneds tid besluttet at hjælpe hele familien med opgradering og en full make over af deres boligforhold.

Familiens hus, som for år tilbage blev opført i mursten med bliktag, har aldrig fået gennemgået cementering af vægge ej heller fået støbt et cementgulv. Pigens fadder har nu doneret et større beløb, så huset kan istandsættes fra A til Z. Indtil videre har UCC-byggefolk over de sidste ugers tid færdiggjort vægge og ydermure samt isat nye vinduesrammer og ruder i huset og støbt gulvet. I morgen fortsætter arbejdet med forbedring af husets sokkel/veranda.

Joan sammen med pigen, Cate og hendes familie ved det 'nye' hjem. Ikke noget at sige til, at hele familien er begejstrede og overvældet af taknemmelighed til den gavmilde og rundhåndede fadder i Danmark!

Samme hus nu og før.....

I Café Frikadelle betjente Amerah i dag kunder, som ønskede at nyde denne specialitet - en MONSTER BURGER!

HAPPY BIRTHDAY til Mary på Banda Lodge!

/JS