tirsdag den 27. maj 2014

Gods Grace og teknisk skole

Moses kørte med til Gods Grace og nogle af de skoler der ligger på den strækning. Mobil klinikken havde forberedt sig på en effektiv tur til Gods Grace, så både Kezia og Beatrice var med og Emeli og Kathrine var også med for at hjælpe dem bl.a med at indtaste helbredsrapporterne direkte på computeren.

Lidt billeder fra en effektiv dag i mobilklinikken, som tjekker fadderbørnenes helbred
I sin fritid er Moses formand for Gidonitterne i Masaka, som uddeler bibler til skoler, hoteller mm. Moses havde derfor taget Bibler med til uddeling på Gods Grace skolen i dag, så det var eleverne og lærerne meget glade for.

Moses uddeler Bibler til en skoleklasse på Gods Grace skole

Ivan, skolelederen på Gods Grace er meget taknemmelig for biblerne til skolens elever

Fiskerlandsbyen

Undervejs på dagens tur kørte de forbi en teknisk skole, hvor Nante (en pige vi har taget os meget af på babyhjemmet, da hun er storesøster til Mercy, som vi har hjulpet siden fødselen) skulle starte på en faglig uddannelse. Nante har kæmpet med de boglige fag i noget tid, så nu har vi besluttet, at hun i stedet for den almindelige skolegang i stedet kan prøve at gå på denne tekniske skole, hvor hun i første omgang skal snuse til forskellige fag f.eks frisør, syning, madlavning, computer mm. Vi håber at det vil blive en stor succes for Nante at være der.

Den tekniske skole tilbyder undervisning i syning...

...madlavning...

.... computer mm

Nante og hendes bedstemor

/rj