søndag den 24. september 2023

Tidligere volontør er tilbage i Uganda!




Hej

Mit navn er Rikke, og jeg var i foråret frivillig i tre måneder.

Da jeg landede i Danmark efter tre måneders ophold i Uganda og derefter tre ugers ophold i Tanzania, var savnet for stort til at jeg ikke skulle tilbage til Uganda og UCC. Jeg savnede menneskerne, kulturen, gæstfriheden og det at leve et sted, hvor hverdagen ser anderledes ud end hjemme i DK. Strømmen går, internet fungerer ikke altid, kulturen er fremmed og faciliteterne er ikke som vi kender dem i DK, men det er ikke nok til at afholde mig fra at bo her i et år og arbejde for Child Care Denmark/Uganda Child Care.


Jeg vil derfor det næste år gøre mit bedste for at fortælle om UCCs fantastiske arbejde for at bedre levevilkårene for lokalbefolkningen.
Historierne kan være relevante for alle - sponsorer, kommende sponsorer eller dem som er nysgerrige på en anden kultur end den vi kender hjemmefra.
Udover det fortsætter jeg med at undervise børnene i computer på Emmanuel skolen, da det kan forbedre deres muligheder på uddannelser og/eller arbejde senere hen.


Hvis I vil læse eller høre mere om arbejdet kan I også følge os på Instagram ‘childcaredenmark’ eller Facebook ‘Child Care Denmark’.


I kan altid kontakte mig via vores Instagram eller Facebook hvis I har spørgsmål, nysgerrige tanker eller andet - så skal I ikke tvivle med at række ud.



Med venlig hilsen
Rikke