mandag den 7. april 2014

Maling, slange og "Ude og Hjemme"

I dag tog Christina, Emeli og Kathrine ud på babyhjemmet fra morgenstunden af for at male. Vi fik malet det lilla værelse færdigt. Nu mangler vi at male et enkelt drengeværelse og mødrenes andet værelse. Det er fantastisk, at se hvilken forskel maling gør ved babyhjemmet og børnenes værelser. Det er også rart, at se at dette projekts ende og vi glæder os til at se det endelige resultat!

Christina spiser med Fred
William og Timo vasker hænder
Kathrine og Evas hygger

Fred i et fortvivlet øjeblik...
Christina putter Yasin
Efter vi havde malet, besluttede vi os for at tage hjem og sortere tøj, som vi ville dele ud til børn/voksne i området. Christina og Kathrine sad på værelset og sorterede tøj, da noget meget mærkeligt skete. Christina opdager noget sort 5 centimeter fra hende og udbryder "Kathrine, der er en slange!". Kathrine kigger på "slangen" og mener bestemt ikke at det er en slange. Så derfor tager hun en pind og skubber til den. Hvilket bekræfter, at det helt bestemt er en slange. Ikke en hvilken som helst, men en cobra. Vi råber og skriger og får Selma's (børnehavelærer) opmærksomhed. Hun tager styringen og slår slangen ihjel.
Det skal lige siges, at vi tidligere har haft en baby kobraslange, som den vi så i dag. Og alle siger, at hvis der er en baby er der også en mor. Fedt nok! 

Baby kobraslange
Efter slange scenariet kom Carsten og Ruth til den danske skole, sammen med to journalister fra "Ude og Hjemme". Efter de havde snakket lidt med os og set skolen og hvordan volontørerne bor, tog vi med dem ud på babyhjemmet. Her skulle der skydes massevis af billeder af Timo og laves en artikel om ham.

Dagens hovedperson
Journalister fra Ude og Hjemme
På babyhjemmet var Timo hovedpersonen og kameraet elskede ham. Imens der blev skudt billeder af Timo, legede vi med de andre børn. 

Emeli og Hope hygger med hånddukke

Evas
Efterfølgende tog vi med Ruth, Mamma Rose, Timo og journalisterne på hospitalet. Her fortalte sygeplejersken, Prossy, om hvordan hun havde været med dengang Timo blev reddet fra sin mor, som prøvede at kvæle ham efter fødslen. Historien skal bruges til "Ude og Hjemme".

På hospitalet med Timo
Det har været en spændende dag. Vi glæder os til at læse artiklen!