lørdag den 15. november 2014

TAK til Skovbo Efterskole

Vi kender alle til skolernes motionsdag lige inden efterårsferien. Og det er jo skønt i sig selv. På Skovbo Efterskole, hvor fam. Jespersens ældste søn, Joshua, går i 10. kl har skolen tradition for, at motionsløbet samtidig er et sponsorløb, så skolens elever indsamler midler til velgørenhed pr løbet kilometer. Det er jo en genial ide, som andre skoler kan overveje at gøre efter, for det giver eleverne en super god motivation at løbe med et formål for øje.

I år har Skovbo Efterskole været så generøse at hele indsamligen fra motionsdagen er gået til Child Care Denmark, som har lovet at bruge midlerne i Sango Bay flygtningelejr. I kan allerede følge frugterne af indsamligen her på bloggen, hvor der indimellem er et indlæg om myggenet til Sango Bay. Mange af myggenettene blev hængt op i sidste uge og vi fortsætter i denne uge. Når de første 1000 myggenet er hængt op får vi overblikket over, hvor mange myggenet vi mangler, så projektet fortsætter til alle husstande har fået et myggenet hver :-)

I forbindelse med en koncert på Skovbo Efterskole i lørdags fik Child Care Denmarks formand, Bjarne Larsen, overrakt en flot check på 35.000 kr. TAK Skovbo Efterkole - sikke et flot løb!

Joshua Jespersen og formand Bjarne Larsen med den flotte check, som har kostet de unge mennesker sved på panden! Hvor er det godt gået. TAK :-)

Hvis nogle ønsker at se billeder fra selve sponosrløbet kan man finde dem på Skovbo Efterskoles facebook side:


Og så kan jeg som forældre til en elev på Skovbo Efterskole lige hilse og sige, at det er en fantastisk god efterskole, hvor man trygt kan efterlade sin teenager - også selvom man selv bor på den anden side af jordkloden! Så mon ikke også alle med adresse i Dk trygt kan efterlade sine teenagere der :-) Skolen har masser af gode tilbud til de unge f.eks er der forskellige spor så som musik, sport, medie - og værksted, som Joshua er på. 

/rj