torsdag den 27. marts 2014

Christina og Kathrine bager bryllupskage part. 1

I dag har været store bage-dag og det er ingen underdrivelse. Målet var nemlig at der skulle være bryllupskage til ikke mindre end 300 personer. Det er Moses, UCC’s manager, som skal giftes på lørdag. 
Ruth havde lagt en opskrift klar! 
Ruth havde imellemtiden fået Carsten til at medbringe et bestilt kagestativ fra Danmark. Nedenfor ses målene på stativet, hvor kagerne skal stå. Kagen med en diameter på 44 cm krævede, at man lige huskede tilbage på matematik på højniveau i gymnasietiden…. 


Da Ruth skulle hente Carsten i Entebbe Lufthavn, blev det til at vi, Christina og Kathrine, blev mesterbagerne og påtog os opgaven at bage banankage i ubeskriveligt store mængder. 


Det gik heldigvis "nemt" med Ruth's køkkengrej!
Den første kage i ovnen, alt for mange tilbage! 

Heldigvis gik det som smurt, lige indtil de sidste to kager skulle bages og ovnen var træt af os - men der var vi heldigvis også på vej hjem :-D 

Christina er begejstret fordi det bare kører :-D
Men på trods af diverse strømafbrydelser, for små bradepander og alt for store diametermål, er vi glade for resultatet. Og vi håber, at de 300 gæster synes den smager lige så godt, som vi gør!
  
Der var også tid til at skrive dagbog imens kagerne var i ovnen.

Her er en af kagerne, hvis mål ikke liiiiige passede helt. Men det var slet ikke et problem for Kathrine! 

Ruth's spisebord har fået ny funktion! Kathrine skærer lige kager i to.

Jebale ko, Christina og Kathrine! 

Babyhjemmet

I dag valgte Signe, Emeli og Anne-Mette at tilbringe formiddagen på babyhjemmet. Der blev vasket op, leget, kysset og krammet med børnene. En helt almindelig dag med de små.

Anne-Mette og Fred deler håndkys ud.  Evas og Dorkas leger.

Anne-Mette og Emeli vasker op med børnene.

Der er altid tid til lidt trøst og et kram hos Signe.