torsdag den 28. juni 2018

Torsdag

Elektriker Jonathan arbejdede i dag på at opsætte nye og flere spotlys i kunsthåndværksbutikken. Hver uge sørger Caféens personale for at sælge for store beløb af soveniers m.m. til de mange kunder og turister, som finder vej til Café Frikadellen.

UCC's bogholder, Babra, ved sit skrivebord.

Carsten mødtes med sin gode ven, Wesley, som sammen med sin kone hjælper mange ugandiske børn med betaling af skolegang via deres organisation.

Café Frikadellen's søde servitrice, Rebecca, er klar med servering af burgere og søde kartofler til dagens frokostkunder.

I Banda House påbegyndtes et stort opfriskningsarbejde af stue og dagligstue. Carsten sørgede i dag for, at Achoku, Edisson, byggemand Steven m.fl. ryddede stuen og at malearbejde af vægge kom i gang. Når arbejdet er klaret, rykker holdet videre og giver køkken og værelser en upgrade også.

/JS

Kampalatur og besøg fra Sydafrika

Inden solen kom op på himlen kørte Carsten og Joan mod Kampala for at gøre indkøb til både caféen, kirken, Banda Lodge mv.

Solopgang ved hovedvejen mod Kampala.

Indkøb af lydudstyr til Masaka Family Church.

Shoppings til Café Frikadellen.

I denne uge har UCC besøg af et lille team fra Sydafrika, som skal besøge nogen af organisationens projekter, blandt andet babyhjemmet samt nogle skoler.
/JS