mandag den 30. oktober 2017

JULESÆSONEN ER SKUDT I GANG!

Stadig længe til jul - og dog! :-)

I dag er julesæsonen i Uganda Child Care officielt blevet skudt i gang. Selvom der på sin vis er længe til den 24. december, så er det nu, at bestilling og levering af julegaver til fadderbørn skal prioriteres, da skoleelever afslutter skoleåret ved udgangen af november måned og derefter afholder lang jule- og nytårsferie frem til begyndelsen af februar 2018. Når først skolerne er lukket ned, er det ikke nemt for UCC's staff at komme i kontakt med fadderbørnene, da mange vælger at rejse væk til andre landsbyer og/eller egne for at afholde ferie hos eksempelvis bedsteforældre eller andre familiemedlemmer.

Derfor forventer vi i UCC en travl november måned, hvor mange faddere ønsker at glæde deres fadderbørn med en god julegave. Den traditionelle Julesæk med diverse godter, julepynt og tørvarer er nu tilgængelig i onlineshoppen. Vi havde i dag planlagt at sætte alle sejl til ved onlineshoplagret og hjælpes ad med pakning af de første 50 stk.'s Julesække samt et antal madpakker.

Dagen begyndte for alle med det ugentlige mandagsmøde, hvor manager Moses briefede om den fortstående travle julesæson og en løsning til, hvordan vi bedst kommer igennem perioden i fællesskab.

Moses uddyber 3 nøgleord, som UCC's staff skal lægge vægt på i den kommende periode: TEAMWORK - EXCELLENCE - EFFECTIVENES

Muliira og Joan shoppede i løbet af formiddagen stort ind af blandt andet 2 liter's Coca Cola'er til de ca. 50 stk.'s julesække, der blev pakket senere på dagen.


Eddison med skabelon og rød maling i fuld gang med at 'printe' Merry Christmas på julesækkene.

Ruth, som tidligere har været ansat hos UCC, er blevet tilkaldt for at hjælpe os igennem med pakning af ordrer i onlineshoppen frem til jul - skønt at se hende igen og opleve, hvordan hun nemt falder ind i rytmen igen med det massive pakkearbejde.

Eftermiddagsvejret artede sig heldigvis til medarbejdernes fordel, og i løbet af 3 timers tid var 50 stk.'s Julesække samt madpakker pakket og gjort klar ved onlineshoplagret. I morgen fortsætter arbejdet med pakning af yderligere 50 stk. julesække.

De første 30 sække er færdigpakket og aflukkes med rødt gavebånd og en fin julesløjfe.

Fra venstre: Babra, Anne, Wilberforce, Muliira og Ruth.


I forbindelse med den fortstående juletid er det nu også muligt at bestille oksekød samt frosne kyllinger i onlineshoppen, og som en nyhed har du som fadder også mulighed for at bestille en t-shirt med fotoprint i shoppen. Læs mere på:

https://childcare.dk/shop/16-toej-og-sko/

Disse to skønne fadderbørn, Elisha og Loreen, agerede fotomodeller for den nye t-shirt med fotoprint, som nu er tilgængelig i onlineshoppen. - skønne ik'!

/JS