mandag den 2. november 2020

Planlægningsmøde og travl julesæson på vej

Vi har taget hul på en ny arbejdsuge - og ikke en helt almindelig en af slagsen. 

Inden for meget få døgns tid skydes årets julesæson i gang, og vi forventer alle at gå en travl tid i møde på både kontoret, onlineshoplagret og 'i marken', når formentlig rigtig mange bestillinger af blandt andet den populære julesæk samt andre gaver løber ind fra faddere, der alle hver i sær ønsker at glæde deres fadderbarn med en julegave.

Allerede nu arbejdes der 'i kulissen' med planlægning af indkøb af forskellige varegrupper til onlineshoplagret, og i løbet af morgendagen og de kommende dages tid pakkes og klargøres den første fase af julesække og madpakker.

 
Planlægningmøde for personalet mandag morgen. Mange bolde er i luften i denne tid, da blandt andet det nye hjemmeskole-hæfte for skoletermin 3 er lige på trapperne og skal distribueres til fadderbørn inden for de næste ugers tid.

Vi gentager sidste års succes og gør det igen muligt for faddere at bestille den farverige julesok med 'snolder' og brikjuice m.m. til deres fadderbørn via onlineshoppen. Mange børn i Uganda har kun sjældent mulighed for at nyde en pose bolsjer eller andre søde sager, så at modtage en julesok fyldt med gode sager bringer stor glæde og smil frem hos de fleste.

 
Muliira og Joan har taget bordene i Café Frikadellen til hjælp til pakkearbejdet. 

 
Så er de første mange julesokker færdigpakket og klar til bestillinger. Julesokken vil snarest være at finde i onlineshoppen til prisen, kr. 120,-/stk.

Wilberforce kørte til Rhema School for at levere nogle få bestillinger af onlinegaver til fadderbørn. I skolens reception fik Wilberforce også betalt for tilmeldingsgebyr til gennemførelse af afsluttende eksamensprøver for p7-elever. Først i marts 2021 afslutter eleverne deres grundskoleforløb, men der pålægges allerede nu skolerne at opkræve tilmeldingsgebyrer fra eleverne til registrering.
 
Pigen, Jacqueline, har modtaget en dejlig gave fra sin fadder. Jacqueline skriver et fint takkebrev til sin fadder, som scannes på UCC's kontor og uploades til fadderen efterfølgende.

Landets p7-elever er vendt tilbage til studierne og skal nu koncentrere sig om at blive klar til de afsluttende eksamener i marts måned 2021, inden grudskoleforløbet afsluttes. Wilberforce (yderst til højre) ses her sammen med elever/fadderbørn på Rhema School.

/js