mandag den 23. oktober 2023

Udflugt & Udlevering af Tøj


Julen er lige rundt om hjørnet her hos ChildCare, og vi er travlt optaget af at forberede os på denne festlige tid. Der er en lang liste af planlagte skolearrangementer, afslutningen på det nuværende skoleår, forberedelser til julesække og spændende juleaktiviteter.

For at gøre alt dette muligt, tog vores manager, Moses, og Rikke, til Kampala. Deres opgave omfattede alt fra at søge efter de perfekte julekort, der kan inkluderes som en del af julegaverne eller julemadpakkerne til vores sponsorbørn, til at besøge en fabrik for at indkøbe sække til at pakke alle forsyningerne i.


Derudover er vi i fuld gang med at købe en bred vifte af fødevarer, herunder ris, bønner, sukker, majsmel og meget mere, så vi kan sammensætte nærende julemadpakker til vores børn. 

Julen er en tid for at samle familien, sprede glæde til andre og fejre fødslen af Jesus. Det er en af årets mest festlige begivenheder, der fylder hjertet med glæde og giver os mulighed for at sætte pris på alt det, vi har.

Der blev kigget efter de bedste julekort på markedet. 

Et besøg på fabrikken, som producerer vores julesække


Efter at have afsluttet de praktiske opgaver i Kampala, besøgte Moses og Rikke et tidligere sponsoreret barn fra ChildCare ved navn Olivia. Hun er nu 25 år gammel og blev en del af vores organisation i 2004, da hun gik i 1. klasse. Hendes sponsor fulgte hende hele vejen gennem universitetet, og i dag er hun uddannet som "clinical officer," hvilket bedst kan beskrives som niveauet mellem en læge og en sygeplejerske. Det var en hjertevarmende genforening for Moses og Olivia, og Rikke var meget nysgerrig for at høre mere om historien bag Olivia's sponsorat.

Olivia og Moses foran hendes klinik i Kampala

Olivia på sit kontor i klinikken


Endelig besøgte vi Emmanuel Børnehjem, hvor vi leverede tøj, som var blevet doneret til ChildCare. Børnene var dybt taknemmelige og glade for deres nye beklædning, og vi fejrede denne skønne gestus på legepladsen i det gode vejr.

- og så blev der kæmpet om at lave den bedste "pose" i sit nye tøj - se billederne nedenfor.






Og vi var alle meget glade og taknemmelig for donationen af tøj!


På legepladsen iklædt sit nye tøj og sko.

Og der gynges med smil i det gode vejr. 


Mvh. 
Rikke