søndag den 11. august 2019

Til gudstjeneste i Kyambazi Family Church

Den nyopstartede kirke i Kyambazi ved Emmanuel Community School vokser i antal besøgende for hver uge. Pastor John og Wilberforce deler trofast pastoropgaven imellem sig, og søndag efter søndag afholdes der gudstjeneste med musik og lovsang, prædiken og samvær blandt de fremmødte. 

Socialarbejder, Walter, og pastor John kørte i formiddags sammen med Joan og Anne Mette ud til kirken for at være sammen med de lokale fra området, som var mødt frem - både børn og voksne.

En dejlig formiddag i Kyambazi Family Church. Gudstjenesterne gennemføres i et klasselokale på Emmanuel Community School. 

Skønne Fortunate, som dagligt arbejder som socialarbejder på Emmanuel Home, stod i dag også for søndagsskoleundervisningen af de mere end 30 fremmødte børn. Dagens bibelvers fra Efeserbrevet kap. 6 v. 1 blev gennemgået.

Velfortjente slikkepinde til alle efter end søndagsskole - sjovt med slikkepinde, der farver tunge og tænder i de vildeste farver! 😅

 
Tv.: Gloria fra Emmanuel Home. Tv.: Sjove ansigter til kameraet!

  
Tid til leg på den store plæne.

Mange af kirkegængerne i området ejer ikke deres egen bibel. Anne Mette og Joan havde medbragt en donation af bibler til nogen af de fremmødte i dag.


 
Anne Mette høstede sin første ananas på ananasmarken i dag - en stor og flot, gulgrøn og saftig én af slagsen!

/JS