tirsdag den 16. december 2014

Hjemmebesøg hos Miracle og gaver til babyhjemmet

Gennem dette år har vi gjort meget for at genforene børn fra babyhjemmet med deres biologiske familiemedlemmer. Når børnene kan genforenes med biologiske familiemedlemmer er det en simpel sag at få ordnet papirarbejdet, men hvis det ikke er biologiske familiemedlemmer, der tager sig af børnene er processen længere og kræver bl.a at det lokale børneforsogn personligt møder op i hjemmet for at godkende hjemmet.

Miracle, som har boet på vores babyhjem i nogle år, er blevet genforenet med de plejeforældre, som har taget sig af hende siden hun blev efterladt som nyfødt. UCC har ved forskellige lejligheder besøg hjemmet og oplevet at disse plejeforældre har en stor kærlighed til Miracle, men det var først i dag at det lykkedes for det lokale børneforsogn at se det med egne øjne. Miracle er glad hjemme hos hendes familie. Hun går nu på kostskole i Masaka i løbet af skoleugerne og er hjemme i ferierne. En løsning som passer godt til alle parter. Nu mangler vi bare at få sagen i retten i starten af det nye år, så skulle den genforening, som vi har arbejdet intenst på i et par år endelig officielt være på plads.

Miracle, hendes "lillebror" og damen fra det lokale børneforsogn

Det var spændende for Miracle at se med i hendes sagsmappe, som er fyldt med papir fra myndighederne

I dag blev der også afleveret gaver til babyhjemmet. Der er blevet doneret nogle dåser med modermælkeerstatning til de små babyer. TAK for disse donationer - og de gode cykler til babyhjemmet ;-) Det skabte stor glæde og begejstring. 

TAK for modermælkeerstatning til babyerne på babyhjemmet

JB var den lykkelige ejer af disse ting, som han glædeligt deler med de andre børn/rj