torsdag den 18. december 2014

White Angel børnehjem i Masaka & Julekoncert

Vi havde planlagt en julekoncert i aften, hvor der skulle være forskellige indslag, bl.a skulle børnene fra White Angel børnehjem synge og danse. Så ud over at dagen skulle bruges til at få aftenens program til at klappe havde vi inviteret alle børn fra White Angel børnehjem til Masaka hele dagen. Desværre blev børnene forsinkede pga bussen som hverken kunne bakke eller køre op ad bakker... men de kom da endelig og aftenens program kunne gennemgåes. Til generalprøven opdagede vi, at der var en del forskellige ting der ikke var ordentlig styr på, så der var masser af opgaver til hele dagen!

White Angel børnekoret øver

Lotte med den nuttede Lucia-Vilum

Esther til generalprøven

Volontørene tog sig godt af børnene fra White Angel børnehjem. Et par donationer hjalp os, så vi kunne give børnene en dejlig dag med gode oplevelser - og alle vores børn fik nye sko, som de selv kunne være med til at vælge i Masaka. Det var de meget glade for. Derudover serverede vi masser af lækkert mad for børnene og de fik tid til at svømme i poolen. De havde en rigtig dejlig dag og alle var meget glade.

Uhm... frokost!
Nogle af de store piger - længst til venstre står Stella, som er genforenet med hendes tante, men da hun var i Masaka inviterede vi hende med, så hun kunne være sammen med de andre, som hun jo er vokset op sammen med.Børnene var meget begejstrede for at komme ned i byen for selv at vælge et par sko. De fleste af børnene manglede nye skole-sko, da det slider utrolig meget på fodtøjet. Og faktisk er sko og pænt tøj det mest almindelige at få til jul i Uganda - hvis man får noget. Gaver er absolut ikke en selvfølge. 


Svømme-tid :-)


Aftenens koncert gik også udover al forventing. Ud over forskellige julesange, som alle skulle synge med på, var der forskellige indslag f.eks UCC koret, Lucia optog opført af de danske skolebørn og volontørene, vores ven Wesley's kor og White Angel børnekoret med sang og dans. Alle indslag gik så fint og koncerten var godt besøgt uden af at være overfyldt, så det var bare så dejligt at det hele klappede. TAK til alle der var med til at gøre aftenen så fantastisk - især tak til volontørene, den danske skole, White Angel børnekoret, Babra, Kezia, Gavin og Ronald.

Aftenens koncert startede med at Elias og Marius spillede baggrundsmusik sammen med deres musiklærere

Carsten var aftenens toastmaster

UCC koret sang "Silent Night"...

...og "Mary Did You Know", hvor de skiftedes til at synge solo. Meget smukt! 

Musiklæreren fra White Angel og nogle af børnene

White Angel børnene sang en juleversion af "Santuary"

Gavin og Ronald - et par af de ivrige musikere

White Angel børnene optrådte med en kreativ dans til "Long time ago in Betlehem"


Wesley Fordes kor (bestående af de børn og unge som han og hans kone hjælper) havde ialt 5 sange at byde ind med - her synger de "Party"

Lucia optog med svenske Lisa i spidsen
Et af aftenens sidste indslag var en lokal dans opført af børnene fra White AngelRonald spillede trommer sammen med de unge knægte fra White Angel

TAK for en dejlig aften :-)

/rj