mandag den 1. juli 2019

Ny uge, John King Skole og farvel til Laura

Vi har taget hul på en ny uge i UCC.
Personalet samledes til et morgenmøde, hvor opgaver blev uddelegeret og forskellige udfordringer blev vendt.
Vi har i en række måneder oplevet udfordringer med forsinkelser på leveringer af skoleuniformer samt -sweatre fra nogle af de skræddere, der er tilknyttet de enkelte partnerskoler. Af og til har nogle af jer kære faddere måtte vente i meget lang tid, førend jeres fadderbørn har modtaget jeres bestillinger.
Det synes vi ikke er rimeligt for hverken jer faddere eller jeres fadderbørn - at skulle vente i månedsvis på, at uniformerne bliver klar til levering,  så derfor overvejer vi nu at 'tage sagen i egen hånd' og benytte os af andre skræddere i Masaka by, som forhåbentlig kan arbejde hurtigere, så børnene kan modtage deres uniformer inden for maximun ca. 3 ugers tid.

2. skolesemester for elever og lærere er godt i gang, og Wilberforce kørte i dag ud til blandt andet John King School for at levere onlinegaver.

Ældre elever på klassetrinene, senior 4 og senior 6, står over for at skulle gennemføre en række terminsprøver i løbet af juli måned, inden deres skoleforløb afsluttes til november med afgørende eksamener og prøver. Tak til jer faddere, som positivt har responderet med betaling af gebyrer for jeres fadderbørn, som skal gennemføre disse prøver inden for de næste ugers tid.

En flok dejlige elever ved John King School.

 
Fadderbørn På John King School modtog i dag gaver fra deres faddere - blandt gaverne var en ny skolesweater og et par nye lette sandaler.

Vores danske volontør, Laura, afsluttede sit volontørophold i dag. Laura har været hos os i tre måneder og har nået at prøve kræfter med mange funktioner og grene i organisationen. Laura har hjulpet til på babyhjemmet, pakket onlinegaver, undervist skoleklasser på Emmanuel Community School, indkøbt og prismærket kunsthåndværk til craftbutikken og meget andet.

Laura har søgt ind på jordemorskolen til opstart i efteråret. Vi ønsker Laura held og lykke og håber at se hende en anden gang igen her i Masaka.

Vi samledes i eftermiddag til farvel-hygge på Café Frikadellen. Laura har været en fornøjelse at have i blandt os, og hele staff havde kun rosende ord at give Laura med på vejen.

Tak for denne gang, kære Laura!
Gruppebillede af UCC'staff sammen med Laura.

Tv: Harriet og Laura siger farvel. Th: Joan, Walter og Christian.

Babyhjemmet modtog i dag 2. del af den donation, som Laura indhentede i sidste uge - 39 stk. vaskbare bleer.
/JS