søndag den 18. februar 2024

Hyggedag ved Emmanuel


Rikke begav sig i lørdags til Emmanuel for at tilbringe en hyggelig dag med børnene på børnehjemmet. Ved ankomsten opdagede hun, at skolen også var åben. Eleverne i P5, P6 & P7 deltog i undervisning indtil frokost som en del af den ekstra støtte i begyndelsen af skoleåret. Stemningen var fantastisk i klasseværelserne, og da det var weekend, kunne børnene bære deres eget tøj uden uniform og var ivrige efter at lære, inden de skulle hjem igen.

Senere besøgte Rikke børnehjemmene, hvor dagen blev brugt på hygge og en masse leg. Børnene havde kreeret deres egen gynge med reb og vandslange, hvilket blev en populær aktivitet. Frokosten bestod af en lokal ugandisk ret med dampet matoke (madbanan), jordnøddesauce med små fisk og kogt græskar. Efterfølgende deltog alle i huslige pligter som opvask, fejning og oprydning. 

Dagen havde en ekstra festlig tone, da vores ældste børn, Marvin og Patience, afsluttede folkeskolen og begynder på kostskole i morgen. For at markere lejligheden medbragte Rikke popcorn og sodavand, som blev nydt med store smil, inden dagen blev afsluttet på skolens legeplads. 
En fantastisk dag præget af smil, højt humør og leg!








Emmanuel Børnehjemmene
















Undervejs til Emmanuel passerede Rikke en af områdets mest imponerende udsigter, der tydeligt fremhæver det grønne og bakkede landskab i Uganda.