onsdag den 30. april 2014

Børnehjem, fadderbarn og legetøj

Rikke, Ida, Emeli og Kathrine brugte dagen sammen med børnene på White Angel børnehjem, som fik plantet de små frugttræer i dag og spillet nogle spil, som blev doneret af teamet fra Horne Efterskole. Alle børnene fra børnehjemmene ved White Angel er i den skolepligtige alder, så i hverdagen er der ikke så stor en ide i at sende volontørene ud til de børnehjem, men nu er det skoleferie, så det skal udnyttes de næste par uger.

Så bliver der spillet i lange baner...

Christina besøgte sit fadderbarn, Maria, for sidste gang inden hun rejser tilbage til Danmark i weekenden. Det har været en stor oplevelse for Christina at have mulighed for at være sammen med hendes fadderbarn flere gange og lære både hende og hendes familie at kende.

På boda-boda til byen 

En helt særlig følelse selv at vælge noget rigtig lækkert f.eks chokolade 

Børnene morer sig kosteligt over at se billeder af dem selv

I Marias hjem

Brenda var sammen med Just Care (en britisk organisation) på besøg på babyhjemmet og White Angel børnehjem. Just Care modtager af og til en container, så de havde en del forskellige ting at dele ud af, bl.a masser af legetøj til babyhjemmet, hvilket var tiltrængt, da det slider godt på legetøjet at have 18 børn i samme husstand.

Børnene nød den store gavebod og alt det nye legetøj

Priscilla nyder en vild leg

Jeremiah bærer legetøjet ind, mens Winnie kaster et nysgerrigt blik på det

Gideon synes virkelig det var sjovt at stable et tårn - skønne dreng!

/rj

Regnvejrshygge på White Angel

Idag har Kathrine, Emeli og Rikke været på White Angel Homes sammen med Gavin, Kezia og Christine. Det meste af dagen gik med at hygge med spil og højtlæsningen indendøre, da regnen øsede ned udenfor. Emeli og Gavin trodsede dog alligevel regnen og plantede frugttræer rundt omkring på grunden. Så nu har hjemmene forhåbentlig deres egne frugter at plukke om nogle år. 

Tandfeen Kezia. 
Børnene får 100 shillings pr tand de afleverer til Kezia, og denne gang var der mange der havde tabt flere tænder. 

Vi spillede Twister, eller prøvede på. Det var noget af en udfordring. At koordinere hænder og fødder, højre og venstre samt have styr på farverne er ikke nemt. Især ikke når man skal kommunikere fra dansk til luganda.

Joy lærer Rikke en af hendes spidskompetencer, at skære ansigter.

Uvejret lurer udenfor.

Susan og baby Sedrick.

Rikke øver læsning sammen med Zafiicke

Emeli og Gavin var så seje at vove sig ud i det frygtelige vejr. Jebaleko!