mandag den 22. juli 2019

Solarpanel og dybstegt telapiafisk

I dag ankom en fagmand fra Kampala med solarpanel, batteri, inverter mv. til opsætning hos fadderbarnet, Cate, og hendes familie i landsbyen, Kisaaka nær Masaka.

Fagmanden, Patrick, i gang med fastmontering af solarpanelet på familiens hustag. Elektriker, Jonathan, har gjort opmærksom på nødvendigheden for yderligere tyverisikring af systemet med stålboks og hængelåse både udvendigt og indvendigt.

 
Batteri og ledninger bliver forbundet inde i huset, og efter få timers koncentreret arbejde har familien nu fået solarstrøm og lys i alle hjemmets fem rum.

Hvilken velsignelse det er for hele familien nu at have fået solarstrøm i hjemmet! Glæden og taknemmeligheden til fadderen var MEGET stor i dag!

 
Familiens ældste datter, Victoria, får nu også støtte til gennemførelse af studier på O-level, og Joan og socialarbejder, Walter, optog i dag pigens profil til fadderen.

Wilberforce og Moses tilbragte formiddagen i fiskerlandsbyen, Namirembe, sammen med Jeremiah og familien. UCC's trofaste medarbejder og headmaster for God's Grace School, Ivan, tog familien med på en rundvisning på både skolen og landsbyen ved bredden til Victoriasøen. 

Skolelærer og pastor, Rogers, sammen med en herlig børneflok.

Jeremiah og familien nød en friskstegt telapia-fisk til frokost på skolens lærerværelse.

/JS