onsdag den 28. maj 2014

Ny baby og Yasin på familiebesøg

I dag blev vi ringet op af en sygeplejerske fra fødeafdelingen på det lokale hospital, som stod med en nyfødt baby, som mistede sin mor under fødselsen. Baby Jacob blev efterladt sammen med hans 5 søskende hvoraf den ældste på 19 år nu står med ansvaret for hendes yngre søskende på 13, 10, 6 og 2 år. Denne fantastiske storesøster har omsorg og kærlighed for hendes søskende, men det er alt for overvældende for hende at skulle tage sig af en lille nyfødt baby, så aftalen blev, at Jacob skulle anbringes på vores babyhjem og at storesøsteren vil forsøge at holde kontakten med ham.

Jacob 3 dage gammel

Jacob og hans storesøster, der nu er blevet mor for hendes yngre søskende


Fødeafdelignen på hospitalet i Masaka

Er han ikke bare lækker?

Gavin kørte til skolen Cornerstone, hvor Kathrine og Emeli skulle holde førstehjælpskursus for de ældste elever.


Brenda og Melisa havde Yasin med til Cornerstone, så han kunne besøge hans familie. Yasin fik vist ikke selv så meget ud af besøget, men hans mor og hans storebror var meget overraskede over at se, at Yasin havde fået det så godt. Yasins mor blev ved med at takke for alt det der er blevet gjort for hendes søn. Hun var meget glad og taknemmelig. Da naboerne hørte at Yasin var kommet på besøg troede de ikke deres egne øjne, da de så ham, for de havde ikke regnet med, at han ville overleve. Yasin er bestemt et sandt mirakel.

Yasins mor giver ham jackfruit og forsøger virkelig at etablere en kontakt med ham, men han kunne ikke huske sin familie...

Melisa og Yasin 

Yasin hos sin mor

Her ses familien: Yasins storebror i de blå bukser, Yasins lillesøster i den lyserøde trøje med ærmer og Yasin på armen af sin mor (jeg tror ikke at pigen en stroptshirt er fra familien, men jeg er ikke helt sikker!)

/rj