søndag den 4. maj 2014

Gudstjeneste i Family Church

Dagens gudstjeneste blev ledt af af Joyce. Vi havde inviteret en af vores tidligere ansatte socialarbejdere, Allan, til at prædike i kirken i dag. Allan arbejder for en organisation, der minder om vores, Eagel Wings, hvor Allan er en af organisationens mest betroede medarbejdere og pastor for deres kirke. Det var skønt at have Allan på besøg sammen med hans søde kone og familiens yngste datter.

Joyce leder mødet i kirken

Skønne Joyce

Rikke og Yasin fortæller vidnesbyrdet om at Yasin kan gå :-)


Om eftermiddagen kørte Ruth og børnene til Entebbe, for Carsten er på vej tilbage til Uganda efter at have været i DK i knap 3 uger.

Esther i et spring ved poolen i Entebbe

Elias

/rj

Vi ses, Christina.

I dag var dagen hvor Christina skulle hjem til Danmark. Emeli og Kathrine tog med Christina ned til Bethel School. Christina skulle sige farvel til hendes sponsorbarn, Maria. Maria havde en gave med til Christina fra familien. Det var et stykke træ med udskæringer og teksten
"THANK YOU FOR ALL YOU ARE DOING FOR US. JAMES & FAMILY" 

Efter den sørgelige afsked tog vi en matatu til Kampala. Vi tog på cafe og nød det sidste af Uganda og Christina inden hun skulle mod Entebbe Lufthavn. Vi havde en hyggelig aften og vi fik sagt ordenlig på gensyn. Det er svært at sige farvel, når man har boet sammen i så mange måneder. Man får et godt sammenhold af at være frivillig sammen.