mandag den 22. januar 2024

Personalefrokost, Tandlægebesøg & Madpakker

Personalefrokost
Vi blev meget glade hos Uganda ChildCare, da en af vores sponsorer generøst donerede en lækker frokost til kontoret. Bordet var fyldt med store smil og hyggelige samtaler, og det var fantastisk at samle alle og skabe nærvær. En stor tak til fadderen for denne hjertevarmende donation!







Tandlægebesøg
To af vores fadderbørn har også haft en tandlægeoplevelse. Vores lageransvarlige/ socialarbejder, Muliira, tog dem med til tandlægen. Da tandlægebesøg kan være fyldt med nervøsitet for børnene, er det vigtigt for os, at de har en person fra kontoret, som de har en relation til, med sig. Derudover sørger vi altid for, at de spiser frokost inden besøget for at mindske eventuel nervøsitet - og nyde et godt måltid.  






Madpakker til trængende familier
Vi har distribueret madpakker til flere trængende familier, som blev doneret af velgørende sjæle. Deres glæde og lettelse er tydelig, og vi er dybt taknemmelige for disse donationer. Hvis du også ønsker at støtte en trængende familie med en madpakke, kan du gøre det via dette link: https://www.childcare.dk/vare/corona-madpakke-til-en-familie-i-uganda