torsdag den 16. oktober 2014

Udflugt til fiskerlandsbyen i Namirembe

Onsdag formiddag gik turen for familien Pedersen til fiskerlandsbyen i Namirembe, hvor de skulle opleve og se landsbyen langs Victoria-søen samt skolen God's Grace, hvor UCC har mere end 70 fadderbørn. Også manager Moses samt Lisa og Joan var med på turen i dag. Køreturen derud gik gennem smålandsbyer og jungle-lignende skovområder.

Skoleleder Ivan tog med glæde imod gæsterne og viste med stor fornøjelse rundt i de forskellige klasseværelser. Eleverne var ved ankomsten i fuld gang med at modtage undervisning. Derfor tog Ivan i stedet gæsterne med ind til fiskerlandsbyen, hvor telapia-fisk og matooke var forberedt og gjort frokostklar på et lille og ydmygt spisested.

Derefter blev der mulighed for en gåtur i byen og langs vandet. Skolekoret afsluttede dagen med sang og danseoptrin i kirkebygningen.

Line og Annette hilser på elever i babyclass.

Skoleleder Ivan viser gæsterne rundt til de forskellige klassebygninger.

Ivan, Lisa og Joan i Namirembe bys gader...Rundvisning i fiskerlandsbyens slum.

Her bliver telapia-fiskene stegt...

Familien Pedersen på vej ind på det lokale spisested.

Moses med sin fisk.

Line, Lisa og Joan er klar til at nyde deep fried telapia-fisk.

Mark på vej over en skrøbelig bro, som forbinder to mindre landsbyer.Jonas uddeler fris bees til et par tvillingedrenge i landsbyen.

Underholdende dans, sang og trommespil fra skolekoret.

Frokosttid.

En elev på God's Grace Skole har modtaget en dejlig gave fra sin fadder.


/JS

Fadderbesøg på Kisaaka Skole

I denne uge er familien Pedersen fra Ålborg på besøg i Uganda. Familien, som består af Annette & Christian og deres tre børn, er faddere til en lille pige på Kisaaka Skole. Tidligere på ugen var familien på udflugt til skolen sammen med socialarbejder Brenda og Joan for at se deres pige, Noelena.


Ved ankomst til skolen bød skoleleder Emmanuel familien hjertelig velkommen, og efter en kort rundvisning i klasseværelserne blev der mulighed for at følge med pigen hjem til hendes bopæl. Noelenas mor og mormor tog godt imod gæsterne, og familien Pedersen havde medbragt en fin ny kjole til pigen, som selvfølgelig vakte stor begejstring!

Ankomst til Kisaaka Skole.

Skoleleder Emmanuel i et af klasseværelserne på Kisaaka.

Eleverne nyder lige en lille formiddagspause i det fri.

En lærer på skolen.

Familien Pedersen sammen med deres fadderbarn, Noelena.Familien Pedersen er kommet indenfor i hjemmet hos Noelena og hendes familie.


/JS