søndag den 21. juli 2019

Besøg fra North Carolina

Vi har modtaget fint besøg fra North Carolina, USA! Jeremiah på 13 år og hans forældre, Morgan & Jed, er sammen med en god ven, Ricky, ankommet til Uganda, hvor de skal tilbringe ti dages tid i Masaka. Drengen, Jeremiah, voksede op på UCC's småbørnshjem i Kyabakuza frem til 9'års alderen, hvorefter han blev adopteret til USA. Det er første gang, at familien nu vender tilbage til Uganda.

Sikke et dejligt gensyn! 😍
Familien skal besøge nogle af UCC's projekter, mens de er her; blandt andet skolen og børnehjemmet, Emmanuel, samt fiskerlandsbyen og God's Grace School i Namirembe.

 
I Masaka Family Church var lovsangsgruppen i dag udvidet i antal medvirkende. Jackie, som er daglig leder på småbørnshjemmet i Kyabakuza, slog takten og danserytmen an sammen med blandt andre Moses' to skønne døtre, Saline og Cion. Wilberforce spillede på piano og delte også Gud's ord med os.

I eftermiddagstimerne kørte Moses sammen med familien fra Amerika ud til småbørnshjemmet, hvor børn og mama'er ventede med forventning på at byde gæsterne velkommen tilbage. Hjemmet var fint pyntet i dag med balloner og plakater, og Jeremiah fik en varm velkomst af særligt mama Rose, som tydeligt husker Jeremiah fra den tid, hvor han stadig boede på småbørnshjemmet.

 
Tv: Jeremiah og mama Rose. Th: WE LOVE YOU, JEREMIAH!
Gruppebillede af Jeremiah, familien og hele småbørnshjemmets børn og ansatte.

/JS