mandag den 26. maj 2014

Rolig dag med katastrofeblink!!

Mandag morgen startede traditonen tro med et morgenmøde for alle UCCs medarbejdere, hvor der bl.a bliver lagt en overordnet plan for ugen.

Gavin kørte ud til nogle skoler med onlinegaver og fik ordnet forskellige opgaver undervejs.

Gode venner

Frokost tid


Sarah, som har boet på vores babyhjem. Hun er glad for hendes nye plejefamilie og trives rigtig godt! Det samme gælder hendes storebror, Samuel, som går på kostskole på Hope Primary.

Volontørene og mobil klinikkens personale arbejde fra kontoret af, hvor vi er godt igang med nogle ændringer af f.eks arbejdsgangen for at indtaste helbredsrapporter. Det system vi kører nu giver os et bedre overblik, men det tager jo lige lidt tid at omstille alle medarbejderene på nye arbejdsgange. Men det er godt og alle er ved godt mod :-)

Carsten og Emeli, som er godt igang med noget administrativt arbejde

Om eftermiddagen kørte lærerfamilien Lawaetz og Ruth afsted mod Kampala og Entebbe. Planen var lige at komme et smut til frisøren inden Ruth og Anna, lærerfamiliens ældste datter på 13 år, skulle med et fly fra Entebbe til Danmark. MEN det gør vi ALDRIG mere!!! Køreturen mellem Kampala burde tage 1 time... det tog 3 en halv time og meget af tiden stod trafikken helt stille, så det var en meget desperat køretur som endte med panikoverhalinger med katastrofeblik på, men vi nåede lige at tjekke ind på sekundet for den tid vi havde ringet ind og aftalt som vores absolut sidste mulighed for at tjekke ind på. Phew... og planen i Danmark er, at Anna vender tilbage til familie, venner og volti-træning og glæder sig til at resten af familien kommer om 1 måned. Ruth skal være sammen med vores efterskole drenge i Kr Himmelfartsferien og være med på Joans Child Care Denmark stand på Ledreborg d. 1. juni, hvorefter turen går tilbage til Uganda.

/rj