tirsdag den 31. oktober 2017

PAKNING AF FLERE JULESÆKKE...


Tidligt tirsdag morgen kørte Wilberforce og Joan ind til byen for at købe 40 kg frisk oksekød hos slagter Baker. Kødet, som sælges i onlineshoppen frem til jul, pakkes i poser á 2 kg og transporteres derefter til onlineshoppens lager, hvor det fryses ned.

Slagter Baker, som vi også benyttede i fjor som leverandør af oksekød, var ét stort smil, da UCC's folk dukkede op. Nu har også han udsigter til af kunne afholde en rigtig glædelig jul, da UCC over de næste to måneders tid kommer til at købe rigtig mange kg kød fra hans slagterbutik.

Joan og Wilberforce ved Baker's slagterbutik.  

Baker har travlt. 

På kontoret gløder scannemaskinen på Harriet's skrivebord. Breve og julehilsener fra fadderbørn til deres faddere scannes og lægges efterfølgende i fadderfolderne. - stort arbejde!

En julehilsen fra Hildah til hendes sponsor.

Ved onlineshoppen blev der igen i dag gået til den med det store pakkearbejde af julesække. Vejret var strålende hele eftermiddagen, og Ruth og co. fik pakket yderligere 50 stk. julesække. 

Muliira har sat sig på en stol i skyggen og pakker lækre snackpacks til opfyldning på lagret.  

Achou og Eddison har påtrykt flere sække i dag med Merry Chistmas-tekst.

HAPPY BIRTHDAY til Aggie, som i dag kan fejre fødselsdag. Aggie arbejder til dagligt på Banda Lodge, hvor hun sammen med Mary tager sig kærligt af gæsterne på stedet.


/JS