fredag den 6. oktober 2023

Årsrapporter, tandlægebesøg & havearbejde



Årsrapporterne for sponsorbørnene 2023 er blevet uploaded og er nu tilgængelige på jeres profiler på vores hjemmeside. Her kan du læse nærmere om dit sponsorbarns udvikling, interesser, skolegang og familierelationer.
Hvis du ønsker at blive fadder til et sponsorbarn, kan du læse nærmere om det via linket her: https://www.childcare.dk/bliv-fadder



I foråret havde vi besøg af tre sygeplejerskestuderende, som besluttede sig for at blive faddere for Dinah.


Denne uge fulgte UCC medarbejder, Muliira, et sponsorbarn til tandlægen. For mange af børnene er dette er ny og lidt skræmmende oplevelse, derfor er det vigtigt for os at være der sammen med dem.
Tandlægebesøget inkluderede også en dejlig frokost på en restaurant som en lille opmuntring.
Tusind tak til sponsoren for tandlægebesøget!









Vores skoleområde ser nu endnu bedre ud takket være vores havearbejdesteam. Græsset er blevet klippet, og planterne er blevet studset, så det ser smukt og velplejet ud.
Carsten og Moses var rundt i området for at tjekke fremskridtet og planlægge fremtidens beplantning. Landbruget omkring Emmanuel skole og børnehjem spiller en central rolle for at kunne brødføde børnene i skolen og ved børnehjemmene.
Derfor skal beplantningen planlægges grundigt for at kunne optimere landbruget på bedst mulig vis.






Bygningen til vores medicinske klinik er næsten færdigbygget. Nu mangler vi kun interiør og medicinsk udstyr, før vi forhåbentligt kan åbne den tidligt næste år.
Men for at gøre dette til virkelighed har vi brug for jeres hjælp. Enhver donation vil betyde meget for det lokale samfund.
Støt os ved at besøge dette link: https://www.childcare.dk/vare/støt-byggeriet-af-klinik-i-uganda













Vi har også haft travlt med at uddele sponsorgaver til vores børn. Det er altid hjertevarmende at se, hvor meget glæde og taknemmelighed disse gaver bringer.
Du kan se vores udvalg af gaver til dit sponsorbarn ved at besøge dette link: https://www.childcare.dk/webshop
Husk blot at notere dit barns KBD nummer, når du afslutter ordren.












Du kan altid kontakte os via admin@childcaredenmark.dk, hvis du er i tvivl om dit sponsorbarns største gaveønsker/behov. Vi kontakter herefter sponsorbarnet og vender tilbage til dig.


Husk at følge os på Instagram, hvor vi dagligt deler opdateringer om vores arbejde og projekter.
Du kan finde os på ‘childcaredenmark’.



I ønskes alle en fantastisk weekend!



/Rikke