onsdag den 3. juli 2019

Solarpanel og frikadeller m.m.

Socialarbejder, Wilberforce, kørte i dag ud på UCC's nærliggende partnerskoler (Hope Primary School, Lusango School mv.) med onlinegaver til fadderbørn. Med i bilen var også elektriker, Jonathan, som havde en opgave at klare i et privathjem hos et af organisationens fadderbørn og dets familie.

Pigens fadder ønsker at glæde hele familien med installering af et solarpanel, som kan forsyne hjemmets fem rum med elektrisk lys samt stikkontakter med mulighed for opladning af mobiltelefon samt tilslutning af lille fjernsyn.

 
Søde piger fra hhv. Hope Primary School og Lusango School har modtaget hilsener og gaver fra deres faddere.

Jonathan i hjemmet hos Cate og hendes famile. Der bliver opmålt og nedskrevet. Først skal ledninger og stikkontakter opsættes i hjemmet, inden tilslutning af solarpanel kan ske.

Organisationens flittige bogholder, Babra, ved sit skrivebord. Dagligt er der mange tråde at holde fast i.

I Café Frikadellens køkken var der i eftermiddag undervisningslektion for kokkene i tilberedning af gode, danske frikadeller. Selvom personalet har en farsopskrift at gå ud fra hver gang, så har der på det seneste alligevel været bøvl med at opnå det ønskede resultat. Christian gav derfor gode råd med på vejen og fulgte nøje processen, mens kokkene, Nathan og Jabil blandede fars og efterfølgende stegte dellerne på stegepanden.

Køkkenpersonalet lytter koncentreret, mens Christian med humor forklarer, hvordan den perfekte frikadellefars blandes og steges på panden....

Så sku' den være der - lækre, saftige frikadeller! Velbekomme 😋
/JS