onsdag den 7. juni 2017

Uddeling af skolematerialer til UCC's fjerntliggende samarbejdsskoler m.m.

Fredag den 2. juni

Moses, Wilberforce og Pernille kørte den lange tur ud til Adullam Skole, som er beliggende i et bakket og smukt landskab tæt ved grænsen til Tanzania.

Skolen åbnede i mandags den 29. maj til opstart af 2. semester, så UCC'teamet havde diverse skolematerialer med til fadderbørnene.

Pernille og hendes familie hjemme i Danmark sponserer et barn fra denne skole, så Pernille havde i dag medbragt en gave til familien. Det blev en stor oplevelse for både Pernille og familien at mødes på familiens bopæl.

Glade elever fra Adullam klar til at tage hul på 2. skolesemester med friske forsyninger af skolematerialer.

Uddeling af gaver til fadderfamilien. Pernille havde også medbragt nogle papirbilleder af familiemedlemmer til barnet.

En stor oplevelse for både Pernille og familien at møde hinanden.

Torsdag + fredag 1.-2. juni

UCC's samarbejdsskoler i Vestuganda åbnede også op til opstart af 2. semester i denne uge, så eleverne på både Aunt Elvi Primary School samt Rukungiri High var klar til modtagelse af materialer, da Joan, Betty og Benjamin ankom til skolen i løbet af torsdag eftermiddag.

Bilen var også fuld af onlinegaver fra mange af børnenes trofaste faddere, så Benjamin og Betty kløede på med at tage billeder af børn med deres gaver.

Sække med madpakker med videre er netop tømt af bilen, og inden længe skal Benjamin, Betty og skolens socialarbejder Emily i gang med det store uddelingsarbejde.

Fra venstre: UCC's socialarbejder Betty - Aunt Elvi Skole's socialarbejder Emily m/søn - Volontør Benjamin - Rukungiri High elev.

Skønt med en stor madpakkesæk m.m. - én af Aunt Elvi Skole's yngste elever har netop modtaget en gave fra sin fadder.

Joan nyder solskinnet og en hyggelig stund med en af Aunt Elvi Skole's elever Josiah i babyclass.

Onsdag 31. maj

Vi skulle i dag sige farvel til Geofrey Mukulu, som har været hos os siden september i fjor. Mukulu har været til hjælp på kontoret og også udfyldt vikarrollen som bogholder i forbindelse med Babra's graviditet og fravær i løbet af vintermånederne. Efterfølgende har Mukulu varetaget andre opgaver på kontoret, særligt håndtering af indkomne ordrer i onlineshoppen. Vi ønsker Mukulu held og lykke fremover.

Tre af UCC's gode og arbejdssomme medarbejdere - fra venstre: Muliira, som står for indkøb, pakning og klargøring af gaver i onlineshoppen. I midten: UCC's socialarbejder Betty.
Wilberforce, som bruger en stor del af ugedagene ude på skolerne, hvor han sørger for, at onlinegaver mv. bliver leveret til fadderbørnene.


Afskedskage til Mukulu.

/JS