tirsdag den 7. november 2017

Juletræs salg til fordel for Emmanuel skole


Vi er nu gået i gang med at sælge juletræer og pyntegran i Klarup til fordel for Emmanuel skole i Uganda.

Skolebygningen som vi i løbet af året har fået bygget op mangler døre og vinduer samt maling.

Vi håber du vil købe juletræet hos os og sammentidig være med til at sprede nyheden.

Udover at vi her i Klarup (Nørremarksvej 28) sælger juletræer så har Kristen og Christian fra Humlebivej v. Aalborg også i gang med at sælge pyntegran til fordel for projektet
Klik her for at se hvor det er

Hele overskuddet fra juletræs salget går ubeskåret til projektet.

Jeg rejser selv til Uganda og tilser skolen og du vil senere se billeder og film derfra

/CarstenDe første juletræer nu nu klar

Kirsten og Christian
   Emmanuel skole som den ser ud idag. Skolen har 3 klasselokaler

EN NY UGE ER I FULD GANG....

Landet over har elever på klassetrinnet P7 i sidste uge gennemført deres afsluttende eksamenspapirer, og de kan nu afholde lang juleferie frem til slutningen af januar. Eksamenspapirerne, som dækker fagene; matematik, engelsk, social studies samt science, pointgives, og først engang i løbet af januar frigives resultaterne og eleverne vil derefter vide, om deres resultater har kvalificeret dem til fortsatte studier på næste klassetrin, det såkaldte S1 (O-level).

Mandag eftermiddag blev der kørt flere julegaver ud til glade elever på følgende skoler: Victorious School, Nelson Mandela Secondary School m.v.

Skønne og skøre elever ved Victorious School.

  
Tv.: Lille Moses fra UCC's baby- og småbørnshjem i Kyabakuza har modtaget en julesæk. I midten: En dreng fra Victorious School med sin julegave. Til højre: En ældre elev fra Nelson Mandela med sin julesæk m.m.

På UCC's baby- og småbørnshjem er UCC's hollandske volontør, Anne, glad for at tilbringe tid sammen med alle de skønne børn - og børnene ELSKER hende!

Sarah er en kærlig og omsorgsfuld mama for børnene på småbørnshjemmet i Kyabakuza.

De to babydrenge, som UCC modtog til babyhjemmet i weekenden. Vi har nu fået en fadder til én af babyerne, men lille Elias (i rød dragt) har stadig brug for en fadder. Hvis du har lyst til at blive hans fadder til kr. 250,-/mdr., kan du skrive til os.

Tirsdag eftermiddag blev UCC's bil pakket med rigtig mange julesække m.m. I morgen kører Joan og socialarbejder Joan til Vestuganda for at levere pakker til fadderbørn på Aunt Elvi School samt Rukungiri High School.
På billedet ses Muliira og Ruth.

Et billede fra weekendens forlovelsesfest for Agnes (fra Banda Lodge) og hendes forlovede, Thomas. Brylluppet finder sted i næste måned.

/JS