onsdag den 24. december 2014

Skandinavisk juleaften i Masaka

En dansk julemiddag på den anden side af jordkloden kræver lidt forberedelse, men det lykkedes os at få både flæskesteg, brune kartofler, rødkål og det hele :-) I fællesskab mellem de forskellige UCC-husstande fik vi forberedt en lækker julemiddag til 26 personer fra henholdsvis Sverige, Finland og Danmark. Vi spiste allesammen julemiddagen sammen på caféen, hvor nogle havde knoklet for at dække et flot bord mens andre stod og stegte brune kartofler eller kæmpede for at få de hvide kartofler i kog. Men det lykkedes - og det smagte dejligt og fællesskabet med alle disse skønne mennesker var som sædvanlig i top! Vi føler os meget priviligerede at vi kan være sammen med så mange skønne mennesker.

Jeppe og Aksel 

Lisa, Johanne, Sanne og Riku - julemiddagen bød også på svenke kødboller og mini-pøler

August og Ida

Mia, Carsten og Daniel og et hyggeligt dækket julebord

Glædelig jul fra volontørflokken som pt består af 6 friske unge mennesker - vi har plads til flere fra januar... kom frisk!!

Efter julemiddagen fordelte vi os i de forskellige huse, hvor der blev danset om juletræ og delt gaver ud. Her er et lille indblik fra Fam Jespersens juleaften:

Synger og danser om juletræet

Hos fam Jespresen er alle 5 børn hjemme i julen - også de 2 store drenge, som går på efterskole i Danmark

Julekram - tak for julegaverne farmand :-)

Bunke på Joshua - som rigtig havde været ude at købe julegaver til alle, så det skabte stor glæde (gaver fra Danmark er bare de bedste!)

Esther i gang med en julegaverne - TAK og glædelig jul herfra!

/rj