torsdag den 17. april 2014

Skærtorsdag påskehygge

Skærtorsdag tog vi ud på babyhjemmet, hvor vi havde arrangeret en farvelfest for Joshua, som er fået en plejefamilie bestående af en enlig mor med en 10 årige pige. Moderen er lærer på en skole tæt på Masaka og rigtig sød og omsorgsfuld, så vi er meget taknemmelige på Joshuas vegne. Hver gang en af vores børn får en "rigtig" familie er vi glade for, at vi har fået lov til at være en del af det barns liv i en svær periode, men også glade for, at vi kan give barnet videre.

Lækre Joshua - vi kommer til at savne ham max på babyhjemmet

Farvel fest for Joshua

Stolte Joshua fik sit nye tøj på

Joshuas nye plejemor, Immaculate, sammen med Joshua og Brenda

Farvel babyhjem

Elias og Esther stod for en fiskedam til børnene, så de hver kunne "fiske" 2 legetøjsdyr, som en slags påskegave. Børnene elskede denne lille aktivitet og nogle af dem var lige ved at eksplodere af spænding, når de stod med fiskestangen! Det var SÅ fornøjeligt at se børnenes begejstring.

Fisketid er lykketid

Mercy og Nicholas

 Børnene med de dyr de fiskede 

William leger

 Begejstrede Winnie

Om aftenen havde Ruth inviteret alle medarbejdere på besøg til aftensmad og puste og male æg. Det var også et stort hit og vi fik virkelig grinet igennem og ønsket hinanden en god påske. Samtidig var det Sophies sidste dag. Sophie har været i praktik på UCCs kontor og hvor hun har hjulpet med mange administrative opgaver. Hun passede rigtig god ind socialt, så det har været super hyggeligt at lære hende at kende. Tak Sophie - og fortsat held & lykke med uddannelsen!

Sophie klarede den sidste udfordring som praktikant i UCC

 Påskehygge i haven

Moses og hans bonus-datter, Celena

Aggie og hendes dejlige børn, Laureen og Elijah. Aggie er lige gået fra hendes mand, som desværre er blevet alkoholiker og har svigtet sin famile. Derfor har Aggie brug for en fadder til hendes datter. Håber der er en der vil hjælpe denne unge alene-mor

Brenda

Gavin viser stolt aftenens produktion frem

P.S for billede-glade: Der kommer flere billeder ud på vores facebook side - led efter Child Care Denmark

/rj