tirsdag den 9. december 2014

Babyhjemmet

Lisa og Sanne var på babyhjemmet, hvor de bl.a sørgede for at de nyankomne tvillinge drenge, Kato & Wasswa, fik noget tøj. Indtil videre har de lånt af nogle af de andre børn, så det var dejligt at de fik deres eget tøj. En tidligere volontør havde samlet noget tøj ind i hendes område, så vi havde lidt på lager, som vi havde mulighed for at få fra Danmark i slutningen af sidste uge, så det var helt perfekt at drengene kunne få det.

Baby Kato er begyndt at stå op - han bliver 1 år til januar, men de første måneder af hans liv bar præg af at han var voldsomt underernæret, så han har stadig en del at indhente

Kato og Sanne med Bosco, som stille og roligt tager på i vægt - dagens vejning viste 3220g 

Lisa finder tøj der passer til Kato og Wasswa. Drengene er glade og trives nu fint på babyhjemmet, men de første dage kaldte de ofte på deres mor....


Marvin har lavet skæg og ballade med nogle klistermærker

Tvilling drengenes nyfødte lillebror, Simon Henry, har det trygt og godt hos vores venner fra Finland, som tager sig af ham i denne periode, hvor han har brug for ekstra meget omsorg og pleje. 

Simon Henry - helt uvidende om, at hans liv startede med en tragedie, da hans mor døde under fødsels og efterlod både ham og hans 2 storebrødre forældreløse.


/rj