tirsdag den 27. juni 2017

Børnehjemsbyggeri påbegyndt og tøj til babyhjemmet

Carsten tog sammen med Muliira ud til Emmanuel skolen, hvor Carsten havde et møde med skolelederen Ivan og byggeformanden Richard. De gennemgik tegningen af børnehjemmet og målte ud til fundamentet. Børnehjemmet skal være hjem for 8 børn fordelt på 2 værelser (ligesom på White Angel, men værelserne bliver bare lidt større). Vi synes at 8 børn er et fint antal børn til 1 mor, så det bliver mere hjemligt end institutionsatgigt.

Tegningen af børnehjemmet snakkes igennem

Carsten banker den første pæl på plads - og hermed at børnehjemsbyggeriet officielt igang :-)

YES - vi gør det!!! 

Der måles op

Halleluja - al ære til Gud

Et lille kig ind i et af klasseværelserne på Emmanuel skolen

Om eftermiddagen fik vi besøg af Salma, som har passet Elias, Esther og Miriam, da de var små. Det var er glædeligt gensyn :-) Salma arbejder på skadestuen, hvor hun bl.a er med til at optegne data, som bliver brugt til studier.

Miriam, Esther, Salma og Elias - et meget glædeligt gensyn

Sidst på eftermiddagen kørte Ruth og pigerne til babyhjemmet, hvor vi gik igang med at dele tøj ud til de ældste af børnene. De yngre børn får tøj ved næste lejlighed.

Marvin - han er den ældste af børnene på babyhjemmet, hvis man ser bort fra de 2 handicappede børn. 

Passer tøjet mon til mig??? Tøjet kommer fra containerne i Klarup og Gistrup + en del der er indsamlet af en fadder på Fyn

Charmerende Henry var bare så glad for hans bunke med tøj

Marvin, Priscilla, Gift, Henry, Dircas, Innocent, Yasin og Hope fik tøj i dag - og de var glade :-)

De store børn har deres tøj i et lille garderobe værelse, hvor de selv er med til at holde orden i deres tøj, så de gik ind for at ligge de nye ting på plads

Esther med lille Timothy, som også er en af de nye børn på babyhjemmet

Simon Henry, Miriam og Bosco. Boscos liv hang i en tynd tråd da han var lille og han var ofte indlagt. Vores super volontører skiftedes til at være hos ham under indlæggelserne. Lægerne på børneafdelingen kalder ham et mirakel. 

Vandmelon med vandmelon på ;-)

/ruth