tirsdag den 30. december 2014

Babyhjem

Joan og Ruth startede dagen med en tur på markedet i Nyendo, hvor man kan købe brugt tøj i bunkevis, hvis man ellers er tålmodig nok til at rode de mange stakke igennem. Vi ledte særligt efter tøj til de nye piger på babyhjemmet samt tøj til Yasin, da hans tøj er meget slidt.

Ved frokosttid kørte Ruth ud på babyhjemmet for at møde de nye piger, Gift på 2 år og Gloria på ca 3 mdr. Sikke nogle søde pige :-) Den store var lidt genert overfor muzunguen, men hun tøede rimelig hurtigt op. Og den lille var bare en rigtig lækker baby. Det virker til at børnene er blevet passet godt, hvilket er lidt usædvanligt for de børn vi får ind på babyhjemmet. Den tante som havde moderen og børnene boende synes at det var fint at være med til at passe børnene så længe moderen var der, men nu da moderen er indlagt og der ikke umildbart er udsigter til, at hun bliver udskrevet, kunne hun ikke klare opgaven alene. Og så er vi jo bare glade for, at vi kan hjælpe.

Gift, 2 år - hun mangler faddere. Skriv til os hvis du vil hjælpe hende

Gift fulgte spændt med da maden bliver portionsanrettet i køkkenet

JB tog sig lige en dejlig rulletur i græsset

Og så skulle drengene også lige tumle-slås, drenge er vel drenge! 

Marvin, Edison, Timothy, JB og Jeremiah bag ved

Jacob var i hopla, da han fik en gave fra sin fadder (legetøj, blesnipper og hagesmække)

Gloria, 3 mdr

Jacob er nu over 6 mdr gammel og godt igang med at vænne sig til ske-mad (man han elsker stadig flasken mest!!)

Gift

Shalon giver flaske til Gloria - og de har nu fået noget at det tøj på vi havde på reserve-lageret

Søskendeparret Gloria og Gift

Hope

Mama Winnie og Jacob

Det meste af volontør-flokken tog afsted til Jinja, hvor de har planlagt at fejre nytår sammen. I juledagene var de i samlet flok ansvarlige for alle opgaver på babyhjemmet, så mødrene kunne holde fri og være hjemme hos deres familier. Derefter var de fleste på White Angel børnehjem i et par dage, så nu er et par dages luftforandring og afslapning tiltrængt! TAK til vores seje volontørere.

Om aftenen besøgte fam Jespersen Moses & Esther, som har fået indrettet et hyggeligt hjem og diskede op med masser af lækkert mad til os!

/rj