onsdag den 30. april 2014

Børnehjem, fadderbarn og legetøj

Rikke, Ida, Emeli og Kathrine brugte dagen sammen med børnene på White Angel børnehjem, som fik plantet de små frugttræer i dag og spillet nogle spil, som blev doneret af teamet fra Horne Efterskole. Alle børnene fra børnehjemmene ved White Angel er i den skolepligtige alder, så i hverdagen er der ikke så stor en ide i at sende volontørene ud til de børnehjem, men nu er det skoleferie, så det skal udnyttes de næste par uger.

Så bliver der spillet i lange baner...

Christina besøgte sit fadderbarn, Maria, for sidste gang inden hun rejser tilbage til Danmark i weekenden. Det har været en stor oplevelse for Christina at have mulighed for at være sammen med hendes fadderbarn flere gange og lære både hende og hendes familie at kende.

På boda-boda til byen 

En helt særlig følelse selv at vælge noget rigtig lækkert f.eks chokolade 

Børnene morer sig kosteligt over at se billeder af dem selv

I Marias hjem

Brenda var sammen med Just Care (en britisk organisation) på besøg på babyhjemmet og White Angel børnehjem. Just Care modtager af og til en container, så de havde en del forskellige ting at dele ud af, bl.a masser af legetøj til babyhjemmet, hvilket var tiltrængt, da det slider godt på legetøjet at have 18 børn i samme husstand.

Børnene nød den store gavebod og alt det nye legetøj

Priscilla nyder en vild leg

Jeremiah bærer legetøjet ind, mens Winnie kaster et nysgerrigt blik på det

Gideon synes virkelig det var sjovt at stable et tårn - skønne dreng!

/rj

Ingen kommentarer:

Send en kommentar