onsdag den 26. marts 2014

Shoppetur med Christinas sponsorbarn

I dag har Christina og Kathrine været på shoppetur i Masaka sammen med Christinas sponsorbarn Maria, hendes lillesøster Beatrice og socialarbejder fra UCC Barbra. Planen med denne dag var at give pigerne en uforglemmelig oplevelse, nemlig muligheden for selv at kunne vælge ville ting de gerne ville købe. Vi mødtes med dem nede på Cafe Frikadellen, og derefter gik turen til Valley Cave, som er en restaurant i Masaka med lokalmad. Det var rigtig hyggeligt at spise, men vi kunne godt mærke at pigerne var lidt generte og sagde ikke så meget. 

Den fødte fotograf :-)
Barbra begyndte at tage billeder af os, og det viste sig at begge piger elsker at tage billeder, og at få taget billeder. Så det havde vi meget sjov med. Efter vi havde spist skulle vi finde sko. Første gang jeg, Christina, mødte Maria aftalte vi at hun skulle have nye sko imens jeg var her, og siden hun havde Beatrice med, så skulle hun selvfølgelig også have. Pigerne fik lov til selv at vælge og fik et par fine, sorte lædersko hver. Stor succes! 


Efterfølgende gik vi rundt i byen. Vi snakkede lidt om hvad de manglede af forskellige ting, og blev enige om at købe det hele.'Hjælp mig op og stå'-leg med Beatrice


Vi var i butikker og købe tøj, legetøj, solbriller, skolehæfter, tæpper og til sidst i Smartshoppers supermarked og købe en masse lækre ting, såsom sodavand og chokolade. Hele turen igennem var det tydeligt at mærke at pigerne følte sig mere og mere trygge ved situationen og vi hyggede og pjattede, både med Maria og Beatrice. Maria prøver solbriller

Katrine skulle også prøve smarte solbriller


Pigerne hyggede sig med at have tid til at kigge efter ting, og vi udnyttede at vi havde så god tid og slappede af på en trappesten med passionfrugtjuice. 

Maria øver sig i at fotografere.. Kathrine øver sig i at posere!
Det er svært at skulle vælge når der er så mange sko og man kun er 6 år!
Beatrice får nye, flotte sandaler! Vi tømmer Smartshoppers!
Rolex!

Irenia, Maria og Beatrice's storesøster

Ingen kommentarer:

Send en kommentar