mandag den 24. marts 2014

En hel dag på Babyhjemmet

Idag har alle volontørerne været på Babyhjemmet. Emeli og Rikke startede med at tage derud i formiddags. Om mandagen er de kun tre mødre på arbejde, da Beatrice (sygeplejersken) er på kontoret med Kezia, så vi skal dække hele dagen og være sammen med børnene. 

Formiddagen gik med indendørs hygge, da regnen silede ned udenfor. Evas og Yasin havde et fint lille samspil og så ud til at hygge sig begge to. For bare få måneder siden var Yasin slet ikke i stand til at holde øjenkontakt og søgte ofte væk fra de andre børn. Det er så fantastisk at se ham en dag som i dag, hvor han både accepterer men også gengælder Evas’ kontakt. Han udvikler sig i raketfart for tiden og vi ser hele tiden nye fremskridt hos ham. Han er f.eks. også begyndt at kravle rigtigt, altså på hænder og knæ i stedet for på hænder og fødder som han har gjort hidtil. Emeli øvede grovmotorik med ham i dag og oplevede at han er meget tæt på at kunne rejse sig op selv, han behøvede kun en enkelt finger. Amazing! 


 Fred og Rikke hyggede i sofaen.    

En tur hos tandlægen

 Mandag er dagen for fysioterapi af Tom.


Da børnene var blevet puttet trak vi i malertøjet. Lidt efter kom Kathrine og Christina og hjalp til med at male, efter endnu engang at have været i Sadolin efter nye forsyninger. Da Anne-Mette og Signe var færdig med at besøge Signes sponserbarn kom de også på Babyhjemmet og tog sig af børnene. Christina og Kathrine gjorde det malerarbejde færdigt de kunne inden mureren kommer og reparerer de store huller i væggene i morgen.

En koncentreret Rikke

Kæmpe kram fra Evas

Tossede tante Mercy

Lækre Joshua
Signe og William hygger i solen.

Abekatten Timmo 


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar