torsdag den 20. februar 2014

Christina på Babyhjemmet

I dag var Christina på babyhjemmet. Det var en stille og rolig dag, hvor der var masser af tid til at hygge. Yasin var helt i hopla og der blev leget 'stå op-sid ned' i omkring 1 time før formiddagssnack. Efter snack blev der hygget med de andre børn, som en ad gangen kom over for at sidde på skødet og putte og nusse. Vi legede i sandkassen og der blev givet rulleture i vasketøjskurven, til stor glæde for alle børnene, som var rigtig dygtige til at vente på at det blev deres tur. Yasin fik sig en formiddagslur på Christinas mave, mens de andre legede sanglege med Mama Rose. Der blev bl.a. sunget 'Shake shake the mangotree – one for you and one for me' og 'Dance dance and get af bottle of soda – SODA'.
To af de yngste børn Dorcas og Evas er i træning til at smide bleen, så der blev øvet at gå på potte, og Mama Rose øvede med børnene hvordan man viser 'tisse' med tegn til tale. Det blev der grinet meget over, både af børnene og mødrene. Derudover skal det øves at gå, når man pludselig ikke har 4 stykker stof mellem benene.
Til frokost spiste Mama Agnes med Yasin, og det var dejligt at se hvordan mødrene finder den måde at spise med ham på, som fungerer bedst for dem.Ingen kommentarer:

Send en kommentar