fredag den 27. september 2019

Skoleudflugt til Queen Elizabeth National Game Park


Fredag blev en MEGET STOR og BEGIVENHEDSRIG dag for rigtig mange elever fra Aunt Elvi School samt Rukungiri High School.
Ledelsen på Aunt Elvi School havde arrangeret en skoleudflugt ud til en af landets store safariparker ved navn, Queen Elizabeth National Game Park.

Elever og staff var klar til afgang før klokken 07.00, og ved 07.30'tiden kørte den store bus afsted mod parken. Eleverne fik set både elefanter, bøfler, flodheste, krokodiller, aber mv., og højdepunktet på dagen var en bådsafari på Lake Edward.

Eftermiddagen sluttede af med picnic og frokost.

TUSIND TAK til enhver fadder, som har bakket op og gjort det muligt for børnene at deltage på denne udflugt. Vi ved, at denne udflugt har været til stor glæde og inspiration for eleverne at deltage på!
Fadderbarnet, Josiah.

Så er det tid til bådtur. Dette var højdepunktet for de fleste børn i dag!

 
Der var rig mulighed for at se mange af Afrika's store vilde dyr på turen i dag.

 
Tv: Silje fra Danmark, som er på tre ugers besøg. Th: UCC's socialarbejder, Walter.

Større elever fra både Aunt Elvi School samt Rukungiri High School er begejstret for udsigten fra bådens tag. Der var på turen mulighed for at se mange elefanter, flodheste og krokodiller ved søbredden.


 
Tv: Personale fra Aunt Elvi School og Joan. Th: Elizabeth, som er elev på Rukungiri High, nød at være på udflugt i dag.

 
Picnic med medbragt mad og juice var en god afslutning på dagen for eleverne, inden turen gik tilbage mod Rukungiri. Eleverne var hjemme igen ved 19'tiden.

/JS

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar