tirsdag den 23. juli 2019

Donation til babyhjemmet og besøg på Victorious School

Småbørnshjemmet i Kyabakuza modtog i dag en større donation af diverse medicin, vitamindråber og -piller fra en kær veninde af Joan i Danmark. Omkostningerne til køb af medicin til hjemmets småbørn udgør i perioder en større post i det samlede budget for hjemmet, når særligt forkølelse, hoste og influenza rammer børnene - dette særligt i årets tørsæsoner med meget støv i luften.
Vi siger, TUSIND TAK, kære Winnie!

Familien fra USA var i dag på besøg på Victorious School i udkanten af Masaka, hvor UCC har mere end 20 elever i fadderskabsprogrammet, og hvor også drengen, Jeremiah, modtog skolegang, da han stadig boede i Uganda. Moses og Wilberforce fulgte med familien rundt i klasserne, og i P7 kunne Jeremiah genkende tidligere klassekammerater.

Jed og Jeremiah hilser på nogle af skolens yngste elever.

 
Familien besøgte også en klasse på den nærliggende Nelson Mandela Secondary School, hvor ældre elever fortsætter deres studier efter afsluttet primary-skole.
Teamet fortsatte efterfølgende til et nærliggende fængsel, hvor de efter aftale med fængselschefen fik mulighed for at bringe en opmuntrende hilsen til fængslets cirka 50 indsatte.

/JS

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar