mandag den 29. december 2014

Nye søskende piger til babyhjemmet

Mandag formiddag modtog Ruth en opringning fra børneforsorgen i Masaka. Opkaldet drejede sig om to småpiger på henholdsvis 2 år og 2 måneder, som nu pludselig befandt sig i en kritisk situation uden værge efter deres mentalt syge mor var blevet indlagt på Kampala's store hospital Molago i fysisk dårlig helbredstilstand. Faren til de to piger er ikke kendt af børneforsorgen. Desværre har ingen andre relaterede familiemedlemmer vist sig interesseret eller i stand til at tage vare på de to søskende piger, så derfor blev Ruth kontaktet med henblik på at lade Uganda Child Care tage børnene i deres varetægt.

Ruth var i løbet af morgenen taget af sted mod Kampala, så Joan og Sanne tog sammen med Ronald til børneforsorgs-kontoret for at hente de to piger og køre dem til babyhjemmet i Kyabakuza, som fremover bliver deres nye hjem. Kvinden på kontoret kunne fortælle, at begge børn er sunde, friske og raske.

Der er nu allerede fundet faddere til den mindste pige, Gloria, men vi har brug for 2x faddere til Gift (den store pige på 2 år), som hver i sær vil støtte med et månedligt beløb på 170,- kr. Beløbet skal dække udgifter i forbindelse med mad, tøj, m.m.

Hvis du er interesseret i at blive fadder til Gift, kan du sende en mail til Ruth via denne mailadresse: ruth@ childcaredenmark.dk


Sanne, Ronald og tanten til pigernes mor er klar til at køre pigerne til babyhjemmet i Kyabakuza.

Mama Shalon sørger straks for, at lille Gloria får en flaske mælk ved ankomsten til babyhjemmet.
Mama Mariam hilser på Gift.

Ronald og Gift

Pigerne ankom lige ved frokosttid, så Gift nød en stor portion pocho med grøntsagssovs.

/JS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar