torsdag den 23. oktober 2014

Tandlæge Patricia

I de senste to uger har vi haft besøg af en tandlæge fra England, som har taget ud på forskellige skoler for at behandle skolebørnene derude, hvilket var tiltrængt for de fleste. Der blev rykket tænder ud i stor stil (selvfølgelig med bedøvelse), og de fleste børn klarede det super godt - uden gråd og skrig - fantastisk sejt gået! Voluntørerne har her deltaget på skift, hvilket har været rigtig spændende. Her skulle de bl.a. hjælpe Patricia med at gøre instrumenterne rene og assisterer hende med de rene instrumenter til hver patient.

 Én af de mange tænder, med et kæmpe hul, som blev revet ud - man forstår godt, at de fleste patienter havde tandpine.

Sophie er klar til at give Patricia kanylen med bedøvelse.Børnene sidder pænt og venter på at de må gå, efter at have fået rykket tænder ud.Efter børnene havde været ved tandlæge, fik de allesammen en velfortjent tandbørste + tandpasta.
Da tandlægen og voluntørerne var i Namirembe, fik de sig en ubehagelig overraskelse, da det viste sig at der var en slange lige over tandlægestolen.
De lokale mænd fik den slangen ned fra taget, hvorefter de slog den ihjel, så tandlæge teamet kunne fortsætte deres arbejde.
(På billedet kan man se, at slangen sidder krøllet sammen imellem pælene helt oppe i spidsen af taget)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar