fredag den 14. juni 2024

Carsten og Esther er tilbage i Uganda!

Vi er glade for at kunne meddele, at Carsten og hans datter, Esther, er tilbage i Uganda! De skal være her i to måneder, hvor de blandt andet vil tilse vores organisations projekter og tilbringe tid sammen med børnene.

Kort efter Carstens ankomst tog han ud til Emmanuel sammen med manager Moses og vores pastor, John. Sammen gennemgik de tilstanden på projekterne og diskuterede de næste skridt, der skal tages. Dette indebærer blandt andet at færdiggøre kirken, klargøre det nye kontor til flytning samt inspicere skolen og børnehjemmene. Esther var også med og brugte tiden sammen med nogle af de skønne børn, som havde fri fra skolen og hyggede sig på legepladsen.








Computerundervisning ved Emmanuel
Derudover fortsætter computerundervisningen på Emmanuel, og denne gang fik Rikke hjælp fra Esther, hvilket var en stor succes! P6 og P7 eleverne er i gang med at lave deres egne gruppeprojekter, hvor de skal fremlægge et emne. Først blev teksten skrevet i Word, og nu arbejder vi videre i PowerPoint. Senere skal de præsentere deres projekter – det bliver rigtig spændende! Eleverne i P5 er helt nye til computerbrug, så i øjeblikket lærer vi at bruge computeren bedre og bedre, herunder at anvende musen. Vi øver os i øjeblikket ved at tegne forskellige dyr på computeren. 











Et besøg ved Shalom
Ydermere har vores socialarbejder, Walter, været på tur sammen med organisationen "Home Free Children" for at besøge Shalom, som nu bor sammen med sine kusiner og bedstemor ca. to timers kørsel fra Masaka. Turen gik rigtig godt, og bedst af alt, så har Shalom det rigtig godt – både i sit nye hjem og på sin nye skole. 

Det har været nogle fantastiske dage i Uganda!












 























Ingen kommentarer:

Send en kommentar